banner268

VALİ ERİN BİR GENCİ DAHA KURTARDI!

ÖLÜMDEN DÖNDÜ! 

6 ay önce geçirdiği trafik kazasında çok ağır yaralanan ve Vali Erin ile il sağlık müdürlüğü, Eyyübiye 800 Yataklı Başhekimi ile doktorlarının çabalarıyla yaşama tutunan İ. B bugün vali Erin'i ziyaret ederek teşekkür etti. 

ERİN ARTIK BENİM MANEVİ BABAM! 

Ziyaret esnasında çok heyecanlı olan İ. B hastane sürecinde yaşama tutunmasını Vali Erin'e borçlu olduğunu, Erin sayesinde madde bağımlılığından arındığını belirterek "O artık benim manevi babam!" dedi. 

ARICILIK YAPACAK! 

Vali Erin'e bir daha madde kullanmayacağına dair söz veren İ. B arıcılık yaparak uzun yıllar üzdüğü ailesine destek vereceğini belirtti. 

ERİN: GENÇLERİMİZİ ZEHİRE KURBAN VERMEYECEĞİZ! 

İ. B 'yi sevgiyle kucaklayan Erin, " İbrahim' in mücadelesinin diğer gençlere örnek olması gerektiğini, gençlerimizi madde bağımlılığından kurtarmak için valilik ve AMATEM ile il sağlık müdürlüğü olarak ciddi mücadele verdiklerini ve bunda da kararlı olduklarını belirtti. 

HAYATIMDA İLK KEZ DEVLET ŞEVKATİ GÖRDÜM! 

Ziyarette bir ara duygulanan İ. B 'nin "Valim, sayenizde hayatımda ilk kez sahiplenildim, kendimi değerli hissettim ve devlet şefkati gördüm" demesi herkesi duygulandırırken baba M. B' nin vali Erin'e sıklıkla teşekkür ettiği görüldü.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAbdullah Erin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269