banner268

“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”

Bu kapsamda 30.05.2019 saat 14.00’da Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya Başkanlığında, Kaymakamlık toplantı salonunda, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sert, İlçe Emniyet Müdürü Murat Türker, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kd. Bçvş. Mehmet Şen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yaşar Karaoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Birecik Şube Müdürü Müslüm Şahin ve Yazı İşleri Şefi İlker Kara’nın katılımıyla ‘Trafikte Yaya Önceliği’ toplantısı gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıda, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması adına emniyet ve jandarma mensuplarının ilçe genelinde gerçekleştirmiş olduğu farkındalık faaliyetleri görüşülerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Yaklaşan Ramazan Bayramı tatili ve yaz tatili sebebiyle trafik yoğunluğunda artış olacağından dolayı bayram öncesi ve sonrasında alınacak trafik tedbirleri ile yapılacak denetimler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Ramazan Bayramı tatili süresince yapılacak denetim ve uygulama faaliyetlerinde, “Bu Yolda Hep Birlikteyiz”, “Kırmızı Düdük” ve “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” kampanyalarına destek verileceği kararlaştırıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaTrafikBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17