banner268

Mızraklı "geleneklerimizi,kültürümüzü yaşatmak istiyoruz"

İzmir şanlıurfa Federasyon başkanı Ferit Mızraklı yaptığı açıklamada;

Egenin inçisi İzmir'de Şanlıurfa'nın kültürü olan çiğköfte ve sıragecesi çalışmaları izmir Büyükşehir Belediye'sininden yapılan yer tahsisi'yle hız kazanmıştır.

Etkinliğini 10 ekim 2020'de izmir Kültür parkta (Basmane) 2 nolu holde devasa bir alanda 2 ile 3 bin davetlinin katılacağı güzel bir ortamda tüm hemşerilerimizin ve izmir halkının,siyasetçilerin,bürokratların,sivil toplum kuruluşlarının,odaların  katılacağı etkinlik çalışmaları startı verilmiştir. 

Etkinlik davetiyeleri bir zat oluşturulacak ekip  tarafından Şanlıurfa'da izmirde İstanbulda Ankarada elden teslim edilecektir.

Hemşerilerimizin10 ekim 2020 'de yapılacak etkinlik tarihini ajandalarına not almalarını.

Şanlıurfamızı tanıtmak adına bu ve buna benzer etkinliklerin bir gelenek haline getirme çalışmalarımızı izmir şanlıurfa fedeeasyonu olarak devam etirecegiz.

Yapılacak gecenin Tv de canlı yayınlanacağı.

Ayrıca radyo Tatlıses yayın akışını canlı yayınla programa alacağı hemşerilerimiz ile proğram süresince yayın yapacağı.

Radyo Tatlıses'e desteklerini bizlerden esirgemeyen sevgili hemşerimiz sayın İbrahim Tatlıses'e desteklerinden dolayı federasyon yönetim kurulu adına teşekkür ederiz. 

İzmir şanlıurfa Federasyon başkanı Ferit Mızraklı Gecede urfa'nın  önde gelen büyükleri ile tüm urfalı ve izmirli vatandaşlarımızı buluşturmayı ve eski geleneklerimizi,kültürümüzü yaşatmak istiyoruz dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaIzmir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269