banner268

Jandarma'dan "Kırmızı Düdük"

Jandarma Trafik Timleri tarafından İçişleri Bakanlığınca başlatılan ‘’100 Günlük Trafik Güvenliği Eylem Planı’’ kapsamında icra edilen trafik tedbirleri en üst safhada alındığını ve bölgemizde kazaların yoğun olduğu yol kesimlerinde radarla hız denetimlerine ve Emniyet kemeri uygulamasına önem verildiğini ayrıca İçişleri Bakanlığınca başlatılan ‘’Kırmızı Düdük’’ kampanyası kapsamında J. Trafik Timleri tarafından yapılan trafik kontrollerinde sürücülerin bilinçlendirilmesi ve sürücülerin üzerinde farkındalık oluşturulması için gereken çalışmalar azami şekilde yürütüyor.

Yapılan yazılı açıklamada,"Jandarma Trafik Timleri tarafından yürütülen trafik kontrollerinin bayram tatili bitene kadar aralıksız süreceğini ve alınması gereken tedbirlerin en üst seviyede alınacağını kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaTrafikJandarma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269