banner268

Jandarma'dan hırsızlara geçit yok!

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;

Konya ilinden M.I. isimli şahıs  Traktörünü Ekim 2020 ayında Konya ilinde iken Ankara ilinde anlaştığı bir şahsa satmış ancak; dolandırılarak parasını alamadığı gerekçesiyle müracaatta bulunmuştur.
       Şanlıurfa İl J.K.lığı Asyş.Ş.Md.lüğü - JASAT ( Jandarmanın Dedektifleri) tarafından Dolandırıcılığa konu traktörün 04.09.2020 günü Şanlıurfa İline getirildiği istihbari bilgisine ulaşılmasına müteakip 2 (İki) ay süren uzun, kesintisiz uğraşılar  ve araştırmalar sonucu  08.05.2021 Suruç İlçesi Molla Hamza Mahallesinde A.G. isimli şahsın sevk ve idaresinde iken ele geçirilmiş ve mağdur M.I.' a teslim edilmiştir. Şüpheli şahıs gözaltına alınarak sevk edildiği adli makamlarca ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.
2.    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü aranan şahısların yakalanması ve uyuşturucu madde tacirlerinin faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.
    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaJandarma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17