banner268

İçişleri Bakan Yrd.İnce Şanlıurfa'da

Peygamberler Şehri Şanlıurfa’mızda ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyduğumuz İçişleri Bakan Yardımcımız Sn.Muhterm İnce ve beraberindeki kıymetli heyete, ilimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum"

Vali Erin "İçişleri Bakan Yardımcımız Sn.Muhterem İnce, Kırıkkale Valimiz Sn. Yunus Sezer, Amasya Valimiz Sn.Dr.Osman Varol, ve beraberindeki heyetle; kısa sürede açmayı planladığımız VE Hotels’de, tarihi yapılarımızda ve Kültür Adası olarak geliştirilecek yapılarda incelemelerde bulunduk."

Vali Erin "İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Muhterem İnce’nin başkanlığında gerçekleştirdiğimiz “Vilayetler Birliği Encümen Toplantısı’nda”, gündemimizdeki maddeleri görüşerek karara bağladık."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17