banner268

Hilvan’da Sivrisinekle mücadele çalışmaları başladı

Doğaya ve çevreye zarar vermeyecek teknikler kullanılarak vatandaşların sağlığı ve huzuru için ilçede başlatılan ilaçlama çalışmaları akşam saat 19.00’da başlayıp sabah saatlerine kadar ilçenin bütün noktalarında devam ediyor.

Vatandaşların sağlığını korumak amacıyla her yıl düzenli olarak yaptığımız sivrisinek ve karasinekle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada; ‘Sivrisinek larvalarıyla mücadele çalışmalarına ek olarak yetişkin sivrisineklerle mücadele çalışmalarına da başlamış bulunmaktayız. Halkımızın rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için ilçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan park, cadde, sokak, yeşil alan, mazgallar, su birikintileri ve bataklık alanlarında ilaçlama çalışmalarımız etkin bir şekilde yapılıyor.’ açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269