banner268

Hilvan’da Camiler Ramazan Ayına Hazırlandı

Mübarek Ramazan ayında vatandaşların ibadetlerini daha hijyenik bir ortamda yapabilmesi için ilçedeki Camilerde temizlik çalışması başlatan Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kutsal mekanların temizliği konusunda gerekli tedbirleri aldı.

2 Nisan’da başlayacak Ramazan ayı öncesi ilçe genelinde başlatılan temizleme ve yıkama çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü; “Mübarek Ramazan ayına son bir gün kala vatandaşlarımızın ibadetlerini daha rahat ve temiz bir ortamda yapabilmesi için Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda ilçedeki Camilerde yıkama ve temizleme çalışması başlattık. Bu kapsamda ibadethanelerin iç temizliği, bahçeleri, ayakkabılıklar, abdesthaneler, pencereler, halılar ve kapılar temizlenip halkımızın hizmetine sunuldu. Temizlik imandandır düsturu ile çalışmalarımız periyodik bir şekilde devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

Din görevlileri ile ilçe vatandaşları kutsal mekânlara yönelik çalışmalarını sürdüren Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269