banner268

Hilvan’da Belediyesi ile yollar artık daha güzel

Daha güzel bir Hilvan hedefiyle çalışmalarını sürdüren Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe Merkezine bağlı Bağlar, Bahçelievler ve Kırsal Karaburç mahallesinde yol iyileştirme çalışması başlattı.

Devam eden üst yapı yol çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Fen İşleri Müdürlüğü ‘Merkez ve Kırsal Mahalle ayrımı yapmadan hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Kırsal mahallelerde programlı bir şekilde başlatmış olduğumuz üst yapı yol çalışmalarının bir devamı olan Karaburç Mahallesinde kilitli parke taşı ile döşemesini yapıldığımız yollar, mahalleye estetik bir güzellik kazandırmakla birlikte mahalle sakinleri daha güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilecek. Çalışmalarımız sadece kırsal alanla sınırlı değil, Merkez Bağlar ve Bahçelievler Mahallesinde de mevsim şartlarından dolayı hasar gördüğü tespit edilen yol ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor’ açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17