banner268

Hilvan’da Ağaçlandırma Çalışmaları devam ediyor

Daha yeşil, daha yaşanılabilir bir Hilvan hedefiyle yola çıkan ve her yıl düzenli olarak ilçenin bütün noktalarında yeşillendirme çalışmalarını sürdüren ekipler vatandaşları memnun ediyor.

Yapılan ağaçlandırma çalışmaları ile ilçeyi daha güzel bir görünüme kavuşturmayı hedeflediklerini belirten Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yazılı bir açıklamada bulunarak; ‘İlçemize daha modern bir görünüm kazandırmak ve vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için refüj, kaldırım, yol güzergahları, parklar ve yapımı bitme aşamasına gelen ikinci mini gençlik merkezimizin çevresinde yüzlerce ağacı toprakla buluşturduk. İlçemizin bütün yaşam alanlarını yeşillendirmek ve halkımıza hizmetlerin en güzelini sunmak için çalışmalarımız devam edecek’. İfadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17