banner268

Hilvan Belediyesi işyerlerine maske dağıttı

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanarak yürürlüğe giren genelge gereği, insanların günlük ihtiyaçlarını görebileceği işyerlerinde hijyeni sağlamak amacıyla maske ve eldiven kullanımının zorunluluğu hale getirildi. Bu kapsamda harekete geçen Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, alışveriş merkezleri başta olmak üzere, diğer market, pastane ve günlük ihtiyaçların karşılanabildiği kasaplara ilgili genelgeyi ulaştırıp genelgenin içeriğine uyarılmasını istedi.

Koronavirüsten korunma ve tedbir amaçlı olarak genelgeyi tebliğ eden Hilvan Belediyesi zabıta ekipleri, gittikleri işyerlerine maske dağıtarak mutlaka kullanılması gerektiğini bildirdi.

Yapılan uygulamanın yerinde ve isabetli olduğunu belirten esnaflar, Koronavirüs ile mücadelenin başladığı günden beri, Hilvan Belediyesi’nin önlem alma amaçlı yaptığı çalışmaları beğendiklerini ifade ederek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269