banner268

Hamidiye'de Trafik Sorunu Çözüldü

Başkan Mehmet Canpolat, kronikleşen sorunları çözmeye devam ediyor. Son olarak ‘gidilmedik mahalle, girilmedik sokak kalmayacak’ sloganıyla başlattığı mahalle gezileri sırasında Hamidiye Mahallesindeki vatandaşların yolun darlığı sonucu yaşanan trafik sorununa çözüm üretilmesi talebinde bulunmuştu.

Mahalle ziyareti sırasında vatandaştan gelen bu talep doğrultusunda yolda incelemelerde bulunan Başkan Canpolat, Fen İşleri ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine çözüm için talimat verdi. Verilen talimatların ardından ekipler, iki gün gibi kısa süre içerisinde hızlı şekilde çalışmalara başlayarak, sorunu çözüme kavuşturdu.

Yapılan yol çalışması sonrası mahallede araç sıkışıklığı artık olmadığını belirten Hamidiye Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkol, “15 yıldır bu yolda özellikle semt pazarının kurulduğu gün tıkanıklık oluyordu. Bazen bu trafik sıkışıklığından dolayı kavga dahi çıkıyordu. Sağ olsun Başkan Mehmet Canpolat, mahallemize geldiğinde konuyu kendisine söyledik. Kendisi 2 gün içerisinde yolda yaşanan bu sorunu çözdü. Yolu ekipler bir buçuk metre kadar genişlettiler. Şuanda böylesi sorunlar yaşanmıyor artık. Şahsım ve mahallem adına Başkan Canpolat’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliyeTrafik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269