banner268

Halkın Başkanından Milletin Valisi'ne destek

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız,beraberinde TBMM İdare Amiri Halil Özcan,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Z.Abidin Beyazgül ile birlikte İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'ya gerçekleştirdikleri ziyaret sosyal medyada büyük yankı bulmuştu.

www.urfagap.com'un telefonla ulaştığı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahatiin Yıldız,yaptığı açıklamada ziyaretin içeriğinden detaylar verdi.

Başkan Yıldız,"Sayın Milletvekilimiz,TBMM İdare Amiri Dr.Halil Özcan,Büyükşehir Belediye Başkanımız Av.Z.Abidin Beyazgül ile birlikte İç İşleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu'yu ziyaret ederek özellikle GÖÇ İdaresindeki çalışmalar hakkında talep ve isteklerimizi dile getirdik.Bu arada sayın Valimiz Abdullah Erin ile tam bir uyum içersinde olduğumuzu,sayın Valimizden tüm Şanlıurfalıların olduğu gibi siyasi erkin'de memnun olduğunu ifade ettik"

Sayın Bakanımız Soylu'da bu durumu memnuniyetle karşıladı ve Şanlıurfa'nın her sorununu pozitif ayrımcılıkla değerlendirdiklerini çünkü,Şanlıurfalıların,vatan,millet,bayrak hassasiyetlerini çok iyi bildiklerini ifade etti.

Başkan Yıldız,bu ziyaretten başka anlamlar çıkarılmasının yersiz olduğunu,zaman zaman parti teşkilatı olarak ilgili Bakanlıkları ziyaret ederek Şanlıurfa'nın sorunlarını aktardıklarını,bu ziyaretinde bunlardan biri olduğunu vurguladı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız'ın bu açıklamaları Şanlıurfalıların yüreğine su serpti.Çünkü,Şanlıurfalılar Vali Abdullah Erin'den o kadar memnunlar ki,her platformda bunu dile getirip siyasi erk'ten Vali Abdullah Erin'in Şanlıurfa'da daha uzun yıllar hizmet etmesi gerektiğini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet emin 5 yıl önce

İl başkanını halk seçmiyor

banner270

banner17