banner268

Haliliye'de Maske Dağıtımı Devam Ediyor.

Haliliye Belediyesi, covıd-19 salgının Türkiye görülmesinden itibaren başlattığı mücadele her geçen gün artıyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda ilçe genelinde başlatılan dezenfekte çalışmaları devam ederken, salgınla mücadelede büyük önem arz eden maske ile koruma yöntemi de yaygınlaştırılıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Atatürk Bulvarı, Emniyet Caddesi ve Şehitlik Kavşağı’nda kurdukları stantlarla maske dağıtımını sürdürüyor.

Öte yandan ekipler belirlenen program dahilinde her gün farklı bir semtinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştiriyor. Ekiplerin bu kez ki adresi Aşağı Sanayi bölgesinde bulunan esnafalar oldu. Ekipler, iş yerlerini tek tek dolaşıp maske dağıttı.

Belediyenin sunduğu hizmetlerden memnun olduğunu belirten vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliyeMaske
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17