banner268

Emniyet müdürleri kararnamesi yayınlandı Şanlıurfa sevince boguldu.

Emniyet Müdürlüğü kararnamesi açıklanır açıklanmaz haber merkezimizi arayan Şanlıurfalılar Müdür Doğuş'un Şanlıurfa'da kalmasını sevinçle karşıladıklarını ifade ettiler.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş'un Şanlıurfa'da kalması konusunda görüşlerini dile getiren vatandaşlar;

"Müdür Doğuş,göreve geldiği günden bu yana özellikle saha çalışmalarında gösterdiği başarı ile polis-vatandaş dayanışmasını en üst noktaya taşıdı.

Sayın müdürümüzün koordinesinde Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü kısa sürede huzur ve güvenin teminatı olmuştur. Vatandaş ile bire bir iletişim içersinde olan başarılı müdürümüzün Şanlıurfa'da görev süresinin uzatılması Şanlıurfalıları zyadesi ile memnun etmiştir.

Dileriz ve umut ederiz ki çıkacak olan Valiler Kararnamesinde de Millet'in Valisi olarak adlandırdığımız Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin'in de Şanlıurfa'da kalarak bu uyum ve ahengin bozolmasına müsaade edilmeyecektir.

Şanlıurfalılar olarak her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımız'da Şanlıurfalıların sesine kulak vererek Şanlıurfa'da kamu kurumlarında sağlanan bu uyumlu çalışma kadrosunun daha uzun yıllar şehrimize hizmet etmelerini sağlasınlar.

Şanlıurfa uzun yıllardır vatandaşla sürekli iç içe olan Vali ve Emniyet Müdürü görmedi. Şanlıurfa'yı halka hizmet etmeyi düstur edinen idarecilerimizden mahrum bırakmasınlar" derken Şanlıurf İle Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş'un Şanlıurfa'da kalması karşısında sevinçlerini dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEmniyet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269