banner268

Ekinci,” Vatandaşlarımızla bir arada olup dertlerine ortak olmayı sürdüreceğiz"

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.

Bugün de Eyüpnebi, Hacıbayram ve Selçuk mahallelerinde vatandaşlarımızı kucakladık.  İnsanlarımıza çat kapı yapıp  misafir oluyoruz.

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da ulaşmış oluyoruz. İhtiyaçları olan insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayıp sıcak çaylarını içme fırsatı yakalıyoruz.

Bu geziler esnasında da mahallenin de nabzını tutmuş oluyoruz. Vatandaşlardan gelen talepleri birinci ağızdan dinliyoruz. Sosyal belediyecilik alanında yaptığımız çalışmalar var ve bu çalışmalarla vatandaşlarımızla iç içe oluyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle beraber bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Mahallede hem muhtarlarımız hem de vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimize de ara vermeden devam edeceğiz. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269