banner268

Cumhur İttifakından Bağlı'ya Tam Destek

Bölgesel TV'de Gazeteci Guat Erbülbül'ün konuşu olan MHP MKYK Üyesi,Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz,Şanlıurfa ve Şanlıurfalıların sorunlarının çözümünde  Şanlıurfa'lı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Dr.Mehmet Selim Bağlı'nın Şanlıurfa için başlı başına bir şans olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı olarak böylesine başarılı bir ismi göreve getiren Sayın Cmhurbaşkanımıza Şanlıurfalı bir milletvekili olarak teşekkür ediyorum diye konuşan Özyavuz "Sayın Bakan Yardımcımız Bağlı,bölgemizde yoğunluk yaşanan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın görev ve sorumluluğunu en iyi bir şekilde yerine getirerek bizlerin yükünü omuzlamaktadır" dedi.

Özyavuz "Bu nedenle ben hemşehrimiz Bakan Yardımcımız Dr.Mehmet Selim Bağlı'ya ayrı bir parantez açmak istiyorum.Bakan Yardımcımız Bağlı gibi değerlerimize memleket olarak sahip çıkmalıyız.

Sahip çıkmalyız ki Şanlıurfa bürokrasideki makus talihini yensin."diyerek Bağlı'ya desteklerini ifade etti.

Özyavuz'un bu açıklamaları Şanlıurfa'da her kesimden destek gördü.Şanlıurfalılar,"işte gerçek hizmet sevdalısı Milletvekili böyle olmalı.Kendi partisinden olmazsa da Şanlıurfalı bir ismin yaptığı hizmetleri takdir etmesi Özyavuz'un,MHP'nin ve Cumhur İttifakı'nın bu ülke için ne kadar değerli olduğunun bir göstergesidir" dediler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaM.selim Bağlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17