banner268

Çiftçi, Üst Yönetimle Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesisleri'nde Başkan Nihat Çiftçi, üst yönetim kadrosu ile bir araya gelerek, deneyim ve tecrübelerini paylaştı. Düzenlenen yemeğe Başkan Çiftçi'nin yanı sıra eşi Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Emin Özçınar ve Mahmut Kırıkçı, daire başkanları ve müdürler katıldı.

Burada konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Görevimden mutlulukla ayrılıyorum. Çalışarak, üreterek başarılı bir dönemi arkamızda bıraktık. Büyükşehir 3 buçuk yılda birçok başarıya imza attı. Hizmette ilkleri başardık. 13 ilçemizi hep birlikte kavradık. Hep birlikte çalıştık.Güzel ve verimli bir dönem geçti. Bizim amacımız 3 buçuk yılda şehrimize güzel bir hizmet vermekti. Her şube müdürlüğümüz ayrı ayrı hizmet üretti. Büyükşehir Belediyesi olarak  başarılı bir yönetim kadrosuna sahibiz. Çok verimli bir dönemi geride bıraktık. Her zaman bütüncül davrandık, adalet ölçüsü içerisinde davrandık" dedi.

Başkan Çiftçi'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar da, "Başkan Nihat Çiftçi ile birlikte daha önceden yapılmamış, yapılacak olan ve planlanan birçok şeyi yaptık. Kurum olarak bunun gururunu taşımaktayız.

Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ekibe hepsine teşekkür ederim. Bu gurur hepimize yeter. 3 buçuk yılda bu şehirde 35 yılda yapılmayan projeleri yaptık. Bu şehirde hayaller ötesindekini gerçekleştirdik. Başarılarımız Başkan Çiftçi'nin bütün işlerin üzerinde büyük bir titizlikle durmasıyla büyük bir ivme kazandı. Başkanımız şantiye şefi gibi her noktaya ulaştı.

Yol medeniyettir dedi. Ayrım yapmadan hizmeti 13 ilçemize götürdük. Başkanımız gençlere daima önem verdi ve genç yöneticiler için kapıyı açtı. Büyükşehir Belediyesi olarak  bize düşen verilen emaneti en iyi şekilde yönetmektir. Tüm mesele halkın gönlünde yer edebilmektir. Başkanımızın emaneti emanetimizdir. Şahsım ve kurumum adına Başkanımız Nihat Çiftçi'ye emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.Konuşmalar sonrasında Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, Başkan Çiftçi'ye hediye takdiminde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269