banner268

Çiftçi "Şanlıurfamız akıllıca bu proje üzerinde durmalıdır"

Çiftçi açıklamasında "Ar-Ge çalışmalarının önceden başladığı, proje etütünün 2010 yılında yapıldığı, projesinin 2011- 2018 yıllarında yapıldığı hızlı tren projesinde ihalesi yapılan uygulamaya dahil edilmesi gerekir. Bunun tam da zamanı, Konya- Gaziantep bölümünün ihale edilmesi buna engel değildir.

Her fırsatta söyledim. Önemli olan Şanlıurfadır. Şanlıurfa için taş taş üstüne koyan kişiye minnettarız. Enerjimizi algılardan ziyade Şanlıurfa’yı kazançlı çıkaracak konulara vermemiz gerekir. Bunun için çalışmalıyız. Hemşehrilerimizin bizden beklentiside budur.

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 46. Yıl dönümünde; harekata katılarak bir halkı yeniden şahlandıran şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunarım.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaNihat çiftçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269