banner268

Büyükelçi Önen'den Yemyeşil Urfa kampanyasına 100 fidan

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “Yemyeşil Şanlıurfa için ben de varım. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un çağrısını aldım. Özlem Dikmen’in başlattığı kampanyaya ben de destek vererek 100 fidan bağışladım. Cüneyt Altıparmak kardeşim yemyeşil bir Urfa için sen de var mısın?” şeklinde twitter hesabından çağrıya uyup, çağrı da yaparak Şanlıurfa için her konuda, her zaman kendisinin de var olduğunu belirtti.

Altıparmak’ın Büyükelçi Önen’in çağrısına olumlu cevap vereceği biliniyor

2014 yılı Aralık ayında resmen kurulan ve o tarihten beri Başkanlık görevini yürüten İlim Yayma Cemiyeti Şanlıurfa Başkanı Av.Cüneyt Altıparmak’ın da yakından tanıdığı ve saygı duyduğu değerli hemşehrisi Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen’in çağrısına olumlu cevap vereceği biliniyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaçinPekin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269