banner268

Bölgenin Umudu Vekil,Turizminde Umudu Oldu

24 Haziran erken genel seçimlerinde rekor bir oyla Milliyetci Hareket Partisinden Şanlıurfa Millet Veklli seçilerek TBMM giden ve mazbatasını alır almaz Guneydoğu’nun umudu olan milletvekilli Özyavuz meclisin tatile girmesiyle birlikte soluğu memleketinde secmenlerinin yaninda aldı.

Miletveklli Özyavuz, onceki gun Şanlıurfa turizmine yeni bir soluk kazandıran işletmeciliğini Metin Guzeloglu ve Hülya Erbülbül un yaptıgı Pınarbası Tas Konak’ ta parti yonetimi ile bir araya gelerek hem Şanliurfa’nın sorunlarını istişare ettiler hemde isketmeye yeni acilan Pınarbası Taş Konak işletmesine destek olmak amacıyla gönüldaşlarına bir davet verdi.

Geceye Seyrantepe Muhtarı Veysi Demir,MHP İl Baskanı Mahmut Guneş,MHP Haliliye İlçe Başkanı Osman Karaagaç, parti yöneticilerinin yanı sıra www.urfagap.com Yön.Kur.Başkanı gazeteci Fuat Erbülbül’de katıldı.Gecenin sonunda Millet vekilli İbrahim Özyavuz, işletme sahipleri ve davetlilerle Pınarbası Taş Konağının tarihi balkonunda hatıra fotoğrafı çektiler.

Millet vekilli İbrahim Özyavuz gecenin sonunda yaptıgı konuşmada,

“Seçim sürecinde, yoğunluktan dolayı 30 yıllık dostum kardeşim gazeteci Fuat Erbülbül’ ün ailesinin isletmeye actıkları ve Şanliurfa turizimine kazandırdıkarı Pınarbaşı Taş Konağını ancak bu gun ziyaret edebilme imkanı oldu.Böylesine nezih, özellikle bayan elinin deydiği her haliyle belli olan bu mekan Urfa’ya turizim alanında çok şeyler kazandıracaktır. Ben kendilerine başarılar dilerken zaman zaman bu tür ziyaretlerimizle MHP teşkilatı olarak destekleyeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

İşletme sahiplerinden Mimar Metin Güzeloglu ise” milletvekilli İbrahim Özyavuz ve MHP teşkilatının ziyaretlerinden dolayı işletme adına şükranlarmı sunarım.Sayın Özyavuz’un Şanıiurfa turizimine verdigi destekleri taktire şayandır.” Diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269