banner268

Birecik’te 3 Bin kişiye iftar yemeği veriliyor

Ramazan ayına girmemizden dolayı maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım eli uzatılıyor. Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve çok sayıda iş adamı tarafından 5 Bini aşkın gıda yardım kolisinin dağıtılmaya başlandığı Birecik İlçesinde, bu kez de maddi durumu iyi olmayan ve korona virüsünden dolayı işlerinden ayrılan zor durumdaki ailelere iftar yemeği verilmeye başlandı.



Birecik İlçesinde bulunan İş Adamı Kerim Temel’in sahibi olduğu yemek fabrikasında günlük olarak hazırlanan yemekler, Birecik Belediyesi personelleri tarafından muhtaç ailelerin adreslerine elden teslim ediliyor.


Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam da, yemek fabrikasına gelerek, personeller tarafından yapılan çalışmaları inceledi. İlk gün yemeğinde yapılan çalışmaları kontrol eden Başkan Mirkelam, “Birecik İlçesinde halkımızın devamlı emrindeyiz. Belediyemiz koordinesinde muhtaç ailelere ramazan ayı boyunca yemek desteği vereceğiz. Bunun yanı sıra belediyemiz ve iş adamlarımızın desteği ile çok sayıda kuru gıda kolisi de vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Ramazan ayı boyunca sıcak yemek dağıtımına destek veren hayırsever iş adamımız Mehmet Cansever ve Kızılay Birecik Şubesine teşekkür ederiz” dedi.



Ramazan ayı boyunca her akşam iftar saatlerine doğru Belediye araç ve ekiplerince sıcak yemek alacak olan 67 Yaşında ki Mehmet Polat, Birecik belediye başkanı Mahmut Mirkelam ve hayırsever işadamı Mehmet Cansever'e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269