banner268

Birecik’in Düşman İşgalinden kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü Tören ile Kutlandı

Atatürk Anıtına Kaymakamlık ile Birecik Belediye Başkanlığının çelenklerinin sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kurtuluşun 101.Yıl Dönümü anısına 11 pare top atışı yapıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam: “Bugün 11 Temmuz. Bu topraklar üzerinde kirli hesaplar yapan emperyalist güçlere unutamayacakları bir dersi verdiğimiz gündür. Bugün Birecik'imizin gurur günüdür, Bayramıdır. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Törene Birecik Kaymakam Vekili Selami Korkutata, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam,  Birecik Garnizon Komutan Vekili Personel Asteğmen Hakkı Çınar, İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Abdulvahap Aktar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ömer Güneş, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sakıp Yaşar, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ile gazilerimiz katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17