banner268

Birecik'te Proje Hırsızı Var!

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde çalışmaları hızla devam eden Doğalgaz projesi son günlerde kamuoyunda bilinçli ve maksatlı olarak algı yapılarak bir kişiye mal edilmeye çalışılıyor. Doğalgaz çalışmasının mimarları hiçe sayılarak yapılan bu algıya Birecikli vatandaşlar sert tepki göstererek bu adeta “ emek hırsızlığıdır” diyerek tepkilerini şöyle dile getirdiler;

“Birecik ilçemize kazandırılan her projenin arkasında geçmiş dönemde başarıları ile gönüllerde taht kuran Birecik Belediye eski başkanı Av.Faruk Pınarbaşı ve devamında bayrağı devralan Birecik ilçesinin her karışında aile olarak emekleri bulunan belediye başkanımız Mahmut Mirkelam’ın gayret ve emekleri adeta gasp edilircesine çalınmaya çalışılmıştır. Biz bu projenin gerçek mimarlarının Zeynel Abidin Beyazgül Faruk Pınarbaşı ve Mahmut Mirkelam olduğunu biliyoruz. Hizmet yatırım geldikten sonra herkes sahiplenmeye çalışıyor aslolan o hizmetin ilk kıvılcımını atmaktır. Bunun içindir ki sosyal medya üzerinden şu kişi sözünü tuttu şu kişi hizmeti getirdi diye spekülasyonlar yapılmaya çalışılıyor bu algılara karnımız toktur” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269