banner268

Birecik İçin El Ele Verdiler

Birecik'in kangren olmuş sorunlarına çare olmak için kolları sıvayan Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam,Birecik Belediyesinin Bakanlıklarda bekleyen dosyalarını Şanlıurfa'nın hizmet ehli ve sevdalısı hemşehrimiz Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Dr.Mehmet Selim Bağlı ile birlikte el ele vererek çözüm için mücadele etmeleri Şanlıurfa ve Birecik'te takdirle karşılandı.

Son olarak Birecik Belediyesinin İller Bankasındaki ödenekleri hussunda İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile görüşen Bakan Yardımcısı Bağlı ve Başkan Mirkelam,Birecik için yatırımlar konusunda mali sorunları gündeme getirerek Genel Müdür Büyük'ten destek sözü aldılar.

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Başkan Mirkelam "Birecik'in her sorunu ile yakından ilgilenen değerli Bakan Yardımcımız Sayın Dr.M.Selim Bağlı,sağolsunlar ne zaman başımız sıkışsa önümüze düşerek Biecik Belediyemizin Bakanlıklardaki dosyalarını takip etmiştir.Birecik halkı adına Sayın Bakan Yardımcımıza teşekkür bir borç bilirim.Ne mutlu ki Şanlıurfalılar böyle bir değere sahiptir.Bizler her zaman Bağlı gibi memleket sevdalılarına sahip çıkmalıyız" diyerek Bakan Yardımcısı Bağlı'nın Birecik'e verdiği desteği unutmayacaklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17