banner268

Birecik Belediyesi çok sayıda  yeni iş makineleri ve hizmet aracını daha envanterine ekledi.

Şanlıurfa’nın Birecik Belediyesi, aralıksız bir şekilde hizmetlerine devam ederken bir yandan, araç ve gereç filosunu güçlendirerek vatandaşlara zamanında ve eksiksiz hizmet vermek için çalışıyor, diğer yandan da belediyenin ihtiyacı olan ve birçok İl ve ilçe belediyelerinde olmayan araçların tedarikini yapıyor.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, son bir yıl içerisinde ağırlıklı olarak Belediyenin Fen-işleri, kırsal Hizmetler, Temizlik işleri, yol yapım, Park ve Bahçelerde kullanılmak üzere tam 20 İş makinesi ve binek araç kazandırdı.

İlçenin Karşıyaka mahallesinde bulunan Birecik Belediyesine ait makine ikmal amirliğine getirilen yeni alınan araçlar, dün büyük bir heyecanla hizmete alındılar. Birecik Belediyesi araç filosuna yeni katılan araçlar konvoy halinde ilçe halkına tanıtıldı.

Yeni alınan araçların Birecik ilçesinde tüm hizmetlerde kullanılacağını belirten Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam “Büyükşehir yasasından dolayı kırsal ve merkezde hizmet ediyoruz. Bu hizmetleri yaparken daha verimli,hızlı ve kaliteli iş yapmak adına araç filomuza ihtiyacımız olan yeni araçlar aldık. son bir yılda Belediyemiz kaynakları kullanılarak yaklaşık 6 milyon TL bedelinde 20 aracımız bugün itibariyle hizmete girdi. Hizmet ağını genişleterek daha kaliteli daha güzel ilçemize hizmet vermesi açısından birçok belediyede olmayan araçları bünyemize katmaya devam ediyoruz. İnşallah ilçemize yeni aldığımız bu araçlarımız çok daha güzel hizmetler yapmak bizlere nasip olacaktır, Belediyemize bir adet yol süpürge aracı hibe eden Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a , Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Fatma Şahin'e teşekkür ederim. bünyemize dahil ettiğimiz yeni araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun’dedi.

Birecik Belediyesi envanterine dahil edilen Greyder, Silindir, Kamyon, ekskavatör, kepçe, TIR, Traktör, ve binek araçlar, Belediye makine ikmal garajına getirildi. Yeni araçların anahtarları Destek Hizmetleri Müdürü Ümit Altınbaşak ve şoförlere teslim edildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269