banner268

Başkan Yıldız "Kendimizi, Ailemizi ve Şanlıurfa'mızı Koruyalım"

Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

Bilindiği Gibi Çin'in Wuhan Şehrinden Çıkıp Tüm Dünyayı Esir Alan Koronavirüs (Covid-19) Salgını Ülkemizde ve Şanlıurfa'mızda da Kendisini Göstermiştir. Salgının Dünyaya Yayıldığı İlk Andan İtibaren Sağlık Bakanlığımız Koordinasyonunda Yol Haritası Hemen Çıkarılmıştır.

Devletimiz, Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Pandemi Döneminde İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın Şiarıyla Hareket Ederek Salgına Karşı Olumsuzlukları Gidermek İçin Hem Ekonomik Tedbirler Hemde Sosyal Hayat Tedbirleriyle Salgına Karşı Başarılı Bir Mücadele Vermiştir

Biz de Bugün Hem Sağlık İl Müdürlüğümüzü Hemde Hastanelerimizi Ziyaret Ettik. İlgililerden Covid-19 İle İlgili İlimizde Gelinen Son Durum Hakkında Bilgi Alıp, Hasta ve Hasta Yakını Vatandaşlarımızı Maske ve Mesafe Kuralına Uyarak Ziyaret Ettik, Kendilerini Dinledik.

Salgına Karşı İlk Andan İtibaren Gecesini Gündüzüne Katarak Canla Başla Mücadele Eden İl Hıfzı Sıhha Kurulunu, İl Sağlık Müdürlüğümüzü,Sağlık Çalışanlarımızı, Milletim ve Teşkilatlarım Adına Teşekkür Ediyorum.Aziz Milletimiz Gösterdiğiniz Üstün Gayretinizi Asla Unutmayacaktır.

Son Olarak Kovid-19 Salgını Hala Etkin ve Tehlike Hala Devam Etmektedir. Bu Bağlamda Yeni Normal Hayatımıza Uyum Sağlarken;Maske,Mesafe,Temizlik,Kurallarına Lütfen Sıkı Sıkıya Bağlı Kalarak, Kendimizi, Ailemizi ve Şanlıurfa'mızı Koruyalım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269