banner268

Başkan Yavuz, Hastanede Tedavi Gören Şehit Annesini Ziyaret Etti

14.06.2018 tarihinde Hakkari Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşen Topçu Onb. Abdulselam Halat Karaköprü İlçesinde yaşayan annesi Fatma Halat Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yattığını bildirmesi üzerine şehit annesini tedavi gördüğü hastanede ASH İl Müdür Yardımcıları Hüseyin İlhan ve Mehmet Koçak ile birlikte ziyaret etti.


 
Şehit annesi Fatma Halat’ın durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Başkan Mehmet Yavuz ASH İl Müdür Yardımcıları Hüseyin İlhan ve Mehmet Koçak ile birlikte Fatma Halat’ın oğlu İbrahim, Ferdi ve Resul Halat’ta geçmiş olsun ve acil şifa dileğinde bulundular.


 
Şehit ailelerinin çok değerli ve kıymetli olduğunu, Şehit annesi Fatma Halat’ın tedavi haberini alır almaz hastanede ziyaret etmek istediğini ifade eden Başkan Mehmet Yavuz, “Şehit ailelerimiz, bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Onlara hak ettikleri değeri ve saygıyı her fırsatta göstermeye gayret ediyoruz. Fatma teyzemizin hastanede tedavi edildiğini öğrendiğimde vakit kaybetmeden ASH İl Müdür Yardımcıları Hüseyin İlhan ve Mehmet Koçak ile birlikte hastaneye gelerek, geçmiş olsun dileğinde bulunmak ve durumu hakkında bilgi almak istedik. Şehit annemiz, tedavi görüyor. Rabbim şifasını versin inşallah. Evlatları ile görüştük. Onlara geçmiş olsun dileğimizi ifade ettik. Elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu söyledik” dedi.
 
Şehit annesi Fatma Halat ve oğulları’da, “Sayın Başkanımıza ve Müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Buraya kadar gelerek, bizleri ziyaret etmeleri, bizleri gerçekten onure ettiler. Allah kendilerinden razı olsun” diye konuştular.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMehmet Yavuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269