banner268

Başkan Peltek "Bayramlarda barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün egemen olması gerekir"

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan İ.Halil Peltek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramların bizim kültürümüzde çok özel bir yeri vardır. Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Bayramlar; zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır. Bayramlar; dayanışmadır, kardeşliktir, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak kucaklaşmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Kurban Bayramı’nın Aziz Milletimize, Ülkemize ve İslam Âlemine ve bütün insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularla kutlarım.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17