banner268

BAŞKAN EKİNCİ, ÖĞRENCİLERİN ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALMADI

Okulu ziyaret eden Başkan Ekinci, Belediye tarafından getirilen fidanları öğrencilerle birlikte dikti.


Fethullah Bayram İlkokulu’nda eğitim gören bazı öğrenciler, çektikleri video ile okullarının bahçesine dikilmek üzere Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’den fidan talebinde bulundu. 
Çektikleri videoyu Viranşehir Belediyesi’nin WhatsApp İhbar Hattı’na gönderen öğrencilerin bu çağrısı anında yanıt buldu.


BAŞKAN EKİNCİ, ÖĞRENCİLERLE BERABER FİDAN DİKTİ
Öğrencilerin çektikleri videoyu izleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte soluğu Fethullah Bayram İlkokulu’nda aldı. 
Öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Ekinci, daha sonra Belediye tarafından tahsis edilen 50 fidanı öğrencilerle birlikte okul bahçesine dikti. Okul yönetimi ve öğrencilerle sohbet de eden Ekinci, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Başkan Ekinci, öğrencilerin kendilerinden talep ettiği fidanları okul bahçesine birlikte dikmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, bu güzel fikir ve taleplerinden dolayı Fethullah Bayram İlkokulu öğrencilerini tebrik etti.


Ekinci, Yeşil bir Viranşehir hedefiyle çalışmalara gece gündüz devam edeceklerini kaydetti.


Okul idaresi ve öğrenciler ise, taleplerine anında karşılık veren Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.


Yaklaşık 2 saat süren etkinliğin ardından Başkan Ekinci, Öğrencilerle birlikte halay çekerek, sevinçlerine ortak oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269