banner268

Başkan Beyazgül "Hizmet Binamızı TOKİ İş Merkezindeki ofis kuleye taşıyacağız"

Başkan Beyazgül: " Kırsal mahallerimizde beton yol ve asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerimizin tamamında yol yapım çalışmalarımızı tamamlayacağız"

 " Karakoyun Köprülü Kavşağı ve Viyadüğünde çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yakın bir zamanda asfalt çalışmalarına başlayacağız."

 " Atatürk Bulvarında yaya alt geçidi yapacağız. İçerisinde dükkanların da olduğu projede fizibilite çalışmalarımız devam ediyor."

Başkan Beyazgül: "Kale eteği bölgesinde 300 yapıyı kamulaştırarak yıkımlarını gerçekleştirdik. Bu bölgeyi millet bahçesi olarak halkımızın hizmetine sunacağız."

" Göreve gelir gelmez yeni oto galericiler sitesindeki eksiklikleri gidererek esnafımızın yeni yerine taşınmasını sağladık. Galerici esnaflarımıza da göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum."

 " Yaklaşık 600 araçlık otoparkı olan Eski hal pazarında yapılan TOKİ İş merkezi ofis kuleye hizmet binamızı taşıyacağız.

 " Büyükşehir Belediyesi olarak ilk günden itibaren tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ortak alanlarda dezenfekte ve temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269