banner268

Başkan Beyazgül "100 üzerinde yeni projelerimiz var"

Başkan Beyazgül'ün açıklamalarının satırbaşları şöyle ;

Şanlıurfa kadim bir şehir.Şanmed hastanesi sonrası kızılay binası yıkılacak. İlçelerimizde park ve yeşil alan eksikliği var onları tamamlayacaz. Kırsal yerlerde beton yıllarca asfalt yapılıyor.

Gerçekleştirdiğimiz projeler yetmez diyen Beyazgül 100 üzerinde yen projelerimiz var. Hepsini gerçekleştireceğiz 

Şanlıurfa yeni meydanına kavuşuyor. Kızılay binası satın alındı. İki ay içerinde yıkıp meydan yapacağız

Üç yıllık araç kiralama ihalesi yapmadık. Onu yerinebelediyemizin araç filosu genişletip 200 araç aldık. Hem belediyemizin filosu genişledi hemde araç kiralama ile yapılacak olan israfın önledik.

Akçakale mesir alanı ihalesi yapıldı. Yeşil koridor ihalesi yapıldı. Esentepe mh.20 bin yeşil alan yapılacak. Halepli bahçesinin de çehresi değişiyor. Urfa’nın Tarihi dokusunu ortaya çıkarıyoruz.

En Genç bir nüfusa sahip şehir işte bu yüzden istihdam önem vermeliyiz. Aksi halde bu işin cefasını çeker.

Kaşmer dağı projesini yeniden ele aldık. Uydu kent projesinde kat sayısı 6 olacak,girişler otoban tarafından verilecek

Hibelerle tüm ilçelerimizin temiz su artıma tesislerini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz

Karakoyun deresinden su akıtmak çok kolay ama DSİ bölge müdürlüğü su garantisi istiyor. Teknik çalışması devam ediyor. Bahçıvan iş merkezini de yıkacağız

Tranbüs ihalesi bizden önce yapılmış bitmişti. Biz uzunluğunu 18 Mt olarak değiştirmek istedik. Ama maliyeti eskiye oranla daha yüksek çıktığı için eski ihale üzerinden devam etme kararı aldık.

Bahçelievler de Köy Hizmetleri binasını otopark yapacaktım ama belediyeye ait olmadığı için izin verilmedi. Pandemi sürecinde belediyemizin geliri azaldı

Mevcut belediye yeri daha önce yeşil alandı.1985 yapılmış. Otel olarak restorasyon yapılsa 6-8 trilyon gidecek,yok yeniden yapılsa yine aynı para gidecek. Sizce Eski Belediye binamızı ne yapalım

Belediyenin eski borcunu açıklama yapsam ne olacak yapmazsam ne olacak.Urfa’lıların moralini bozmak için gelmedim,Şanlıurfa’lılara hizmet için geldim Gelin yeni Şanlıurfa’yı birlikte inşa edelim.

Ben buraya hizmet için geldim.Şahsıma adına her türlü adil olan eleştirileri kabul ederim. Ama bel altı eleştirileri kabul etmiyorum. Bu siyasetin adabına yakışmaz bana yakışmaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269