banner268

Başkan Bayık,seyir halindeki araçlara yönelik dezenfekte çalışmalarını inceledi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Coronavirüs salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında ilçede devam eden dezenfekte çalışmalarını yerinde inceleyerek tedbirlerin arttırılması yönünde talimat verdi.

Dünyada birçok insanın hayatını kaybetmesine neden olan Coronavirüs salgınına karşı yapılan korunma çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başkan Bayık’ Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede dünyanın birçok ülkesine yayılan Coronavirüs( Covid-19) salgınına karşı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler ile birlikte toplu taşıma araçları ve vatandaşlara ait özel araçları dezenfekte ettikten sonra araç sürücülerine maske dağıtıp salgın konusunda uyarılarda bulunduk. Halkımızın sağlığından sorumluyuz, bu kapsamda virüs tehlikesi kalmayana kadar ilçemizin bütün noktalarında dezenfeksiyon çalışmaları devam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanlığımızın yaptığı uyarıları dikkate alarak zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım çıkmak zorunda kalınırsa mutlaka maske takalım. Bu zor günlerin geride kalacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Maske ihtiyacı olan vatandaşlarımız Belediyemize gelip ücretsiz bir şekilde alabilirler. Rabbim tüm insanlığı bulaşıcı hastalıklardan korusun’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269