banner268

Başkan Albayrak Vali Ayhan'ı ağırladı.

Vali Salih AYHAN’ın ziyaret programı çerçevesinde ilk ziyareti Kaymakamlığa gerçekleşti. Kaymakam Selin SARI'dan İlçe hakkında genel bilgileri aldı. Akabinde daha önceden Gazilik Unvanı alan Kıbrıs Gazisi vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanlığımız tarafından gönderilen madalyalarını takdim etti.

Vali Salih AYHAN, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Başkan Albayrak'ı ziyaret ederek Belediye çalışmaları ve devam eden projeler hakkında brifing aldı.

Başkan Albayrak "Valimiz Sayın  Salih AYHAN’ı İlçemizde ağırlamaktan büyük onur duyduk. Nazik ziyaretlerinden ötürü şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum."dedi.

Vali Salih AYHAN ve Başkan Şeref Albayrak  Belediye tarafından yapımı devam eden Millet Kıraathanesinde incelemelerde bulundu. Akabinde Altınova Mahallesinde hayırsever vatandaşların yardımlarıyla yapılan Mehmet Hanifi KÜÇÜKAÇAR Camisinin açılışı Vali Ayhan ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Vali Ayhan , İlçe Şehit ve Gazi yakınlarını ziyareti sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü teşkilatı ile bir araya geldi.

Vali Salih AYHAN, Belediye tarafından yapımına devam eden Öğretmenevi’nde incelemelerde bulundu, Başkan Albayrak devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akabinde ilçede faaliyet gösteren turizm işletmeleri yetkilileriyle ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti, İlçenin turizm potansiyeli hakkında bilgiler aldı.

Vali Salih AYHAN, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan sergiyi ve Karagül serasını ziyaret etti. Kaymakamlık bünyesinde bulunan Adem Projesi kapsamında faaliyet gösteren El Sanatları Kursları'ndaki kursları ve El Sanatları Kursları Sergisi'nde incelemelerde bulundu. Daha sonra Bot Komutanlığında incelemelerde bulundu.

Belediye tarafından yaptırılan Eski Halfeti ve Çekem Mahallesi arasındaki sahil bandı çalışmalarını yerinde inceledi, devam eden çalışmalar hakkında Başkan Albayrak'tan bilgi aldı.

Başkan Albayrak Vali Ayhan'ı Halfeti'de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek "Sayın Valimize İlçemize gösterdikleri özel ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı arz ediyorum."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17