banner268

Başkan Aksoy Sahaya İnerek Kolonya ve Maske Dağıttı.

Bozova Belediyesi koronavirüs gündeme geldiğinden bu yana tedbirler kapsamında ilçe genelinde adeta seferberlik ilan etti. Alınan tedbirler kapsamında halk sağlığı için mücadele eden Başkan Suphi Aksoy ve ekibi, dezenfekte, maske dağıtımı, uyarı yazısı ve temizlik açısından ilçede eksik yer bırakmadı. 


Başkan Suphi Aksoy, bu kez sahaya inerek vatandaşların durumunu sorup kendilerine kolonya ve maske hediye etti. Başkan Aksoy beraberindekilerle birlikte esnaf ve vatandaşlara maske konusunda uyarılarda bulunarak mühim olmadıkça sokağa çıkmamaları konusunda telkinde bulundu. 



Kolonya dağıtımına bizzat iştirak eden Başkan Aksoy; ‘’İlçe halkımızın bu süreçte yanlarında olarak her türlü desteği veriyoruz. Koronavirüse karşı eksiksiz çalışarak halk sağlığını korumak ve ilçenin etkilenmemesi adına dezenfekte çalışmalarının yanında kolonya ve maske dağıtımı gerçekleştirerek kendilerini korumalarını rica ettik. Bozova halkı bizler için değerli bu yüzden bu süreçte en az etkilenmenin olması açısından çalışmalarımız bu yönde devam edecek’’ ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269