banner268

Başkan Aksoy ile Bozova'nın Kaderi Değişti.

Bozova Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu güne kadar yaptığı hizmetlerle Bozova'nın kaderini değiştiren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy,partili partisiz her kesimden takdir görüyor.

Özellikle covit 19 virüs vakalarında aldığı tedbirler sayeseinde Bozova'da viirüs vakalarının en düşük seviyede seyrini sağladı.

Bozova'lı lar Aksoy'un başkanlığında geçen bir yıllık süreyi www.urfagap.com'a değerlendirdiler."Başkanımız Suphi Aksoy göreve gelir gelmez önce tüm ilçeyi kucaklayarak ilçede huzur ve dayanışmayı tesis etti"

Gerek merkezi yönetim,gerekse ilçede kanaat önderleri ile tam bir uyum içersinde çalışarak Bozova'nın kaderini değiştirmiştir.

Özellikle bu virüs dalgasında ortaya koyduğu titiz çalışma sayesinde İlçemiz en az hasarla geçirmiştir

Başkanımız Aksoy,Bozova'nın kangren olmuş sorunlarını bir bir çzüme kavuşturmuştur.

Bizler Bozova'nın geleceği için ne kadar doğru bir karar verdiğimizi Başkan Aksoy'un hizmetlerini gördükten sonra anladık.

Başkan Aksoy'dan ve Bozova Belediyesinin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Aksoy ise,amaçlarının İlçeye en güzel hizmeti el birliği ile getirmek olduğunu geçen bir yıllık sürede bunu kademeli olarak başardıklarını Bozovalı hemşehrilerinin destekleri ile Bozova'yı hak ettiği çizgiye getireceklerini söyledi,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269