banner268

‘Akziyaret Grup İçme Suyu Projesi” çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kırsal mahallelerin içme suyuna yönelik projeler geliştiren Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak Harran kırsal mahallerinde içme suyu olmayan 30 mahallede başlatan uygulamanın ardından Siverek’te 16 mahalleyi kapsayan Gedik içme suyu ve son olarak da Karaköprü ilçesinde 61 mahalleyi kapsayan Akziyaret gurup içme suyu projesini sürdürüyor.

155 km’lik uzunluğa sahip ‘Akziyaret Grup İçme Suyu Projesi’ yüksek kaliteli malzemeden oluşan alt yapı çalışmasıyla enerji tüketimi olmaksızın temiz içme suyu temini sağlamış olacak.

Geçtiğimiz aylarda projenin uygulandığı ve çalışmaların başladığı alanda inceleme yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Su hayattır, su gelecektir suyun kıymetini bileceğiz, su kaynağını içme suları anlamında doğru değerlendiriyoruz ve projelendirip sahada uyguluyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269