banner268

Akademik Birlik Derneğinden Rektör Çelik’e ziyaret

Akademik Birlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Yalçin'in hazır bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Dörtbudak, derneğin kuruluş amaçlarından, gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetlerinden ve hizmet alanlarından bahsederek bölgemiz, ülkemiz ve insanlık adına bilimsel faaliyetler çerçevesinde gerçekleştirmeyi düşündükleri çalışmalarda her zaman Üniversitemizle işbirliği içinde olma arzusunda olduklarını belirtti.

Akademik alanda gayret gösteren ve toplum yararına hizmet etmek isteyen akademisyenleri bir çatı altında toplamayı hedeflediklerini belirten Akademik Birlik Derneği Başkanı Muhammed Yaşar Dörtbudak, “Üyelerimizle özelde bulunduğumuz bölge, genelde ise ülkemiz ve insanlık adına bilimsel faaliyetler çerçevesinde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz çalışmalarda her zaman Üniversitemizle işbirliği içinde olma arzumuzu değerli Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ile paylaştık. Kendisine derneğimiz hakkında bilgi verip, görüş alışverişinde bulunduk. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Rektörümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Faydalı çalışmalara ve projelere imza atacaklarını düşündüğüm Akademik Birlik Derneği yöneticilerine ve üyelerine başarılar diliyorum. Bizleri ziyaret ederek mutlu ettiler. Kendilerinin her zaman destekçisi olacağız. Bu ziyaret vesilesi ile tüm akademisyenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269