banner268

SAĞLIKTA GÜVENİN ADRESİ

Lotus Hastahanesi Yön.Kur Başkanı Bülbül ;

"Sağlık sektöründe birinci önceliğimiz; İnsan sağlığı ve bu sağlığı sağlayacak olan sağlık çalışanlarını özenle seçip yönetmekte yani sağlık kuruluşları birinci derecede bir ticari işletme mantığı güdülmemeli. Bizler Lotus Hastahanesi olarak, bu ilke ve misyon ile vizyonumuzu oluşturduk.

Hal böyle olunca kıymetli Şanlıurfalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere bölgenin tüm insanlarının öncelikli tercihi konumuna geldik.

Ben Lotus Hastahanesinin bu başarısında emeği katkısı olan tüm çalışanlarımıza değerli doktorlarımıza hemşerilerimize, kısacası tüm ekibimize tesekur ediyorum"diyerek yatırımlarına devam edeceklerini Şanlıurfa'ya ve bölgeye istihdama yönelik her projenin içersinde olacaklarını müjdeledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaLotus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17