banner268

SAĞLIK MÜDÜRÜ GÜLÜM HİLVAN DA SAĞLIK TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Müdür Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Mehmet Fatih Şiltak’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Hilvan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ramazan Ölmez ve Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Fatih Şiltak yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundular.

Hilvan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Hilvan Devlet Hastanesi, Hilvan 1 no’lu Aile sağlığı merkezi, Hilvan 6 no’lu Aile sağlığı merkezine gelen hasta ve hasta yakınları sohbet edip dilek ve temennilerini dinleyerek hastalara geçmiş olsun dileklerini sundu.

Müdür Gülüm, Hilvan İlçe genelinde kanser taramalarında gösterdikleri üstün gayret ve başarıdan dolayı, Hilvan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Recai Ölmez Ebe Cahide Balcı ve Ebe Eylem Solcatuta ya plaket takdim ederek teşekkür etti. İl sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm Sağlık personelleri ile sohbet ederek, dilek ve sorunlarını dinledi. Aşılama süreci ve Pandemide gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaIl Sağlık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269