banner268

Karaköprü Ağız ve Diş Hastanesi Şanlıurfa’nın yüz akı oldu

İçinde bulunduğumuz Covid-19 pandemi sürecinde Diş kliniklerine gidebilir miyiz,Nasıl muayene olabiliriz ?
Ağız ve Diş Sağlığı Klinikleri hizmet veriyor mu?
Koronavirüs İçin önlemler alınıyor mu? 
Soruları hep kafalarımızda yer alıyor.
Karaköprü de hizmet veren Şanlıurfa Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi hizmetlerinin tamamının Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alınarak veriliyor
Covid 19 (Koronavirüs) Döneminde Ağız ve Diş Sağlığı hizmetlerini aksatmadan yürüten karaköprü Diş hastanesinde ki Hekimler Covid 19 (Koronavirüs) bulaş riskinin yüksek olduğu aerosollu işlemleri de kişisel tedbirleri alarak hastaların mağdur edilmemesi için yapmaya çalışıyorlar 
Ağız ve Diş Sağlığına özen göstermek, Genel sağlık ihtiyaçlarımız için yapılan önemli bir yatırımdır. Ağız ve Diş Sağlığı, hem vücut sağlığı hem de güzel bir görünüm için oldukça önemlidir. Ağız ve Diş Bakımı düzenli yapılmalı ve yılda en az 2 defa diş hekimine muayene olunmalıdır. Böylece oluşabilecek sıkıntılar erken tanı ile kontrol altına alınabilir, oluşan diş ve diş eti rahatsızlıklarına önceden müdahale edilebilir. Unutmayın ki önlem de tedavi kadar önemlidir
Karaköprü de hizmet veren Şanlıurfa Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi bu soruların cevabını karşılıyor. gerekli tedbir ve önlemleri alarak Şanlıurfa halkına  hizmet vermeye devam ediyor.
Diş tedavisi gerektiren her vatandaş bu hastaneden güvenle hizmet alabilir
Karaköprü diş hastanesinde Covid-19 pandemi sürecinde alınan tedbirler ile rahat ve güvenle tedavi olabilirsiniz.
Bu tedbirler kapsamında; Hastaneye girerken ateş ölçümü yapılıyor,HES kodu ile öyküsü sorgulanıyor ve el dezenfektanı kullanmasını sağlanıyor.
 Ağız diş sağlığı hizmetleri için  iki ve üç ünitenin bulunduğu odalar,tadilat ile düzenlenerek her Hekim için tek kişilik odalar oluşturulmuş ve Hastalar için rahat tedavi olma imkanı sağlanmış 
•    Hekim ve Diş klinik yardımcıları Hastalara temas etmeden önce el hijyenini titizlikle sağlıyor ve kişisel koruyucu ekipmanlarını ( maske, önlük, eldiven ve gözlük ) kullanıyorlar.
•    Hastalar MHRS ile kabul edilip hasta aralıkları yarım saat olarak belirleniyor. Böylece hasta bekleme alanlarında da kişilerin temasını önlemiş oluyorlar.
•    Hasta tedavi odasına refakat edilmesi gereken kişiler haricinde kimseyi alınmıyor.(yaşlı ve çocuk)
•    Tüm alet ve gereçler her hasta için tek kullanımlık paketlerde steril edip ve kişiye özel olarak kullanılıyor.
•    Günün belirli saatlerinde buharlı özel dezenfektanlar ile hasta aralarında düzenli olarak dezenfeksiyon yapılıyor.
Karaköprü de hizmet veren Şanlıurfa Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi yönetimini ve çaılışanlarını bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.
Sağlık işi ekip işidir,en alt kademeden en üst kademeye kadar olan personeller çarkın birer parçalarıdır bu bağlamda Şanlıurfa il Sağlık Müdürü Doç.Dr.M.Emre ERKUŞ hocamızada  cansiparene özverili çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17