banner268

Ünlü yapımcıyı hemşehrileri bağrına bastı

Yıllarca medya sektöründe Şanlıurfa’yı temsil eden son olarak Avrasya Medya Birligi Genel Baskanlıgını yürüten Alptekin’in radikal bir kararla film yapımcılığına soyunması sektorde ses getirdi.

Memleketi Şanlurfa’ya gelir gelmez www.urfagap.com a açılamalarda bulunan Alptekin;”Yıllarca medya sektöründe gazeteci yönetici olarak çalıştım.

Yıllardır hayalim ve hedefim yapımcılıktı. Bu hayalimi “Müsaadenizle Büyükler” filmini yaparak gerçekleştirdim.

Bu ilk filmimizde güclü bir ekip ve prodiksiyon ortaya çıktı. Film 21 Aralık’ta vizyona girecek. Egitim yönünde de önemli mesajlar veren filmimiz her ne kadar çocuklarımıza hitap eden bir film olsa da filmde biz ebevenlerinde mutlak izlemesi gereken bir film yaptık.

Vizyon oncesi aldığımız olumlu tepkiler ne kadar doğru bir iş ortaya çikardıgımızı göstermiştir”diyerek “Müsadenizle Büyükler” filminin seyirciden beklenen ilgiyi görmesi halinde serinin 2.ninde çekileceginin mujdesini verdi.

NE DEDILER;

Nihat Çiftçi Şanliurfa Buyukşehir Belediye Başkan:

Bir Urfalı kardeşimizin Turkiye’de sinema sektöründe ses getirecek yapımlara imza atması bir Urfalı olarak bizleri memnun etmiştir. İnsallah Halit Ziya Alptekin kardeşimizin bu ilk filmi olan “Müsadenizle Büyükler” sinemalarda vizyona girdiginde bizler de bu mutluluga ortak olacağız.Tebrik ve takdirlerimi iletiyorum.

İ.Halil Peltek.ŞUSTO Başkanı:

Yıllardır basın camiasında Urfa’yı layıkıyla temsil eden genç kardeşim Halit Ziya Alptekin’in böylesine başarılı bir filme imza atmasını tebrik ediyorum.Bir urfa’lı olarak gurur duydum.İnaşllah gişesi bol olur.

Fuat Erbulbul:

Yallardir birlikte çok şey paylastıgımız 90 lı yıllarda gazetemin genel yayın yonetmenligi yapan ve her zaman başarıları ile gurur duydugum kardeşim Halit Ziya nın Türk Sinema sektörüne yeni bir bakış açısı getirecegine inandıgım “Müsadenizle Büyükler” filminin toplumun her katmaninda ilgi görecegi bir sinama filmi olacaktır.Halit bir işe soyunmuş sa o iş başarılı olmaya mahkumdur .Kardeşimi tebrik ediyorum. Yolu acık, gişesi bol olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269