banner268

Büyükşehir Her Yerde.

Bir belediye düşün ki yaptığı sosyal belediyecilik çalışmaları ile Türkiye'nin en başarılı belediyesi seçildi.

Bir belediye düşün ki yerelde AK Parti'ye küskün seçmenlerin tümüne ulaşıp gönüllerini alıp tekrardan AK Pari'ye döndürmek için gece gündüz demeden çalışsın.

Ve yine bir belediye düşünün ki bu kadar özverili çalışmasına rağmen kendine pay çıkarmada "Bu başarı tüm Şanlıurfa halkınındır" diyebilecek kadar mütevazi olsun.

Evet. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve onun genç,dinamik,başarılı Urfa sevdalısı Nihat Çiftçi'den bahsediyorum.

O başkan ki teşkilatın tüm yükünü omuzlayan.13 İlçenin tamamına giden.Köy,mahalle,mezra bırakmadan karış karış gezen ve gittiği her yerde milletvekili adaylarından daha fazla ilgi ve sevgi gören ama her defasında ben değil biz diyebilecek kadar alçak gönüllü bir hizmet aşığı bir AK Parti neferi bir Tayyip Erdoğan sevdalısı Nihat Başkan.

Bu gün basın mensuplarına seçim sonuçlarını meclis üyelerini yanına alarak yaptığı açıklamada değerlendirdiği toplantıda bile "Ortada bir başarı varsa bütün AK Parti dinamikleri ile birlikte Şanlıurfa halkının bir başarısıdır" dedi.

Evet.Nihat Çiftçi gerçekten de bu toprakların öz evladı,Urfa halkı ile et tırnak olmuş.Aldığı her görevi kusursuz bir şekilde yerine getirmiş içimizden birisidir.

Şanlıurfa'yı Türkiye gündemine otutturan ve de 24 Haziran sürecinde dik duruşu ile 7 den 70'e her Urfalının gönlünde yer edinen Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı Nihat Çiftçi'dir.Bu Böyle biline.

Neden bu yazıyı kaleme aldım? Çünkü marifet iltifata tabidir.Başkan Çiftçi'de AK Parti'nin bu başarısındaki en önde gelen aktörlerinden birisi olduğu için bu iltifatı hak etmiştir.

Ben Başkanın nezninde tüm Büyükşehir kadrolarını tebrik ediyorum.Gerçekten de bu seçim göstermiştir ki Büyükşehir çalışıyor.Urfa kazanıyor.Yani Büyükşehir her yerde her zaman hizmete hazır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17