banner268

Başkan Gördü!

Şanlıurfa yıllar sonra memleketin derdiyle hemhal olan bir Başkan gördü.

Siyasi çekişmeler yerine, proje yarıştıran ve bu projeler sayesinde Türkiye'nin en başarılı Belediye Başkanı seçilen bir Başkan gördü.

Bazı kaşmerlerin manipüle etmeye çalıştıkları Kaşmer dagını imara açmasıyla kamu yararı gözeten Başkan gördü.

Şanlıurfa'da turizmin gelişmesi için her platformda Urfa'yı anlatan, gönüllü bir turizim elçisi gibi çalışan Başkan gördü.

Kör talihli Urfa'nın kör bakanları vardı.

Buna rağmen gülen yüzüyle, samimiyetiyle, gerçek bir siyasetçinin nasıl olması gerektiğini ortaya koyup gönül gözümüzü açan bir Başkan gördü.

Piknik alanı diyince Urfa'lıların "Babo'nun Dağı"ndan başka bir yer bilmedikleri dönemlerden Gap Vadisi,Cumhuriyet Tesisleri,Sukay gibi nefes alanlarını Urfa'ya kazandırarak derin bir nefes almamızı sağlayan bir Başkan gördü.

Medeniyetin beşiği,kadim kent olarak tarihe geçmiş bir şehrin tarihine sahip çıkan, bu başarısından ötürü Türkiye Tarihi Kentler Birliği Başkanlığına seçilen bir Başkan gördü.

En önemlisi,gece gündüz halkın ulaşabildiği,riyadan gösterişten uzak, egolarını yenmiş bir Başkan gördü

Kısacası bu memleket neler gördü neler.

20 yıldır Urfa'yı terk eden ancak seçimden seçime Urfa'yı ve Urfalılığını hatırlayan siyasetçiler gördü,

3 yılda 30 yıllık hizmeti gerçekleştiren bir Başkan gördü.

Evet seçim satıhı mahaline girdiğimiz şu günlerde Urfalı her şeyi duyuyor görüyor biliyor.

O nedenle boşu boşuna algı operasyonları yapmayın.

Çünkü bu memleket, yıllar sonra kendisi gibi düşünen,kendisi gibi yaşayan, milletin derdiyle dertlenen,sevinciyle sevinen, en önemlisi halka hizmeti hakka hizmet olarak gören bir Başkan gördü.

Kim mi bu Başkan?

Tabiki Şanlıurfalıların bağrına bastığı,Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin asla vazgeçemeyecegi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi.

Tebrikler sayın başkan.

Urfa'ya hep hizmet yolunda ilkleri yaşattıgınız için.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269