banner268

Yıldız ,Şanlırfa’nın algı ile yönetilemeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün adaylığını açıklamasından sonra resmi seçin propagandasını beklemeden sahada hemen çalışmalara başladıklarını seçim sürecin de elde edilen Başarının tüm teşkilatlara ait olduğunu ifade eden Yıldız şunları ifade etti.

İlçe Belediye Başkan adaylarının da belirlenmesinden hemen sonra, tüm teşkilatların, Milletvekilleri ve MKYK üyelerinin katılımları ile zorlu bir seçim sürecinin başlangıcını verdik,Belediye meclis üyelerinin listelerinin tamamlamasından sonra ise her kesimle bir araya geldik, çalmadık kapı bırakmadık, gece- gündüze demedik, dokunmadık el bırakmadık,AK belediyelerce hizmetin yine AK Parti tarafından saplanacağını bilen aziz vatandaşlarımız yine bize tam destek ve yetki verdiler.

Ne kadar kirli propaganda ve algı operasyonları yapmaya kalkışsalar da , vatandaşlar tarafından kabul görmedi, vatandaşlarımız Büyükşehir ve 12 ilçe belediye başkanı kazanma yetkisini verdiler.

Bizlerde Beş yıl içerisinde Şehrimizin çehresini değiştirecek projelere , hizmetlere imza atacağız’.

Vatandaşlarımız tüm taleplerini ve onların istekleri doğrultusunda projeleri hayata geçireceğiz.

17 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlerin vatandaşa anlatıldığını ifade eden Yıldız,

‘ Vatandaşlarımız Şanlıurfa’yı batı İl’lerinde ki seviyeye getirilmesini ve daha da geçirilmesini istiyor. Bizlerde bunların yerine getirilmesi için Belediye Başkanları ile koordineli çalışacağız. Seçim döneminde ne vaat edilmişse ve Vatandaşlarımız hangi projeleri istiyorsa onu hayata geçireceğiz’

Bizler tasarrufu ön planda tutacağız, Kaynak israfından kaçınacağız, kaynakları vatandaşa hizmet yolunda harcayacağız ,

Vatandaşı istemediği hizmetleri hayata geçirmeyeceğiz’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17