banner268

Yıldız "Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun"

Yıldız mesajında "

Müslümanlar için tövbe etmenin, kendini yenileme ve manevi arınmanın müjdecisi olan Regaib Kandilinde kendimizi sorgulamaya ihtiyacımız daha da artmaktadır. Hayatımıza nice güzellikler katan gecelerden birisi olan Regaip kandili sözlük anlamında da olduğu gibi ihsan ve ikram gecesidir.

Regaip Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu mübarek gecede Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın, dualarınız kabul olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfa'lı hemşehrilerim ile yurtiçi ve yurtdışında bulunan hemşerilerim ve tüm İslam aleminin Regaib Kandilini tebrik ediyorum"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17