banner268

Suruç Türk Bayrakları İle Donatıldı

Suruç Belediyesi Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik düzenlediği “Zeytin Dalı” Harekatına destek vermek amacıyla ilçe genelinde bayrak dağıtımı gerçekleştirdi.

Suruç Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Veysel Kızılay  Türk Silahlı Kuvvetleri'nin vatanın birliği ve sınır güvenliği için çok önemli bir operasyona imza attığını ifade etti. Başkan Yardımcısı Vekili Veysel Kızılay 'Zeytin Dalı' harekatında bulunan Mehmetçiklere destek vermek için Suruç Meydan başta olmak üzere esnafı ziyaret ederek dükkanlarına asmaları için Türk Bayrağı hediye ettiklerinin altını çizdi.

Başkan Yardımcısı Vekili Veysel Kızılay , "Esnafımıza bu bayrakları dükkanlarına asmaları ricasında bulunduk, onlar da büyük bir gururla dükkanlarına bayrakları astılar. Bu özverileri için esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü temsil eden bu bayrağımızı Allah başımızdan eksik etmesin ve her zaman dalgalanmasını nasip etsin. Bu millet birlik içinde oldukça kimse bu ülkeye zarar veremez" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSuruç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17