banner268

SGK Başkanı Bağlı Birecik'i Ziyaret Etti.

SGK Başkanı Bağlı,Birecik Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Birecik Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt, 8. Hudut Bölük K. Piyade Üstteğmen Soner Gülbahar, Jandarma Yzb. Harun Çetinkaya ve Şanlıurfa İl Müdürüİsmail Ünlü ile bir araya geldi

İlk olarak  ‘Barış Pınarı Harekâtı’nda yaralanan ve Birecik Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden askerleri ziyaret eden SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı, askerlerin sağlık durumları hakkında  doktorlardan bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.


Kaymakamımız Dr. Fatih Çelikkaya’nın eşlik ettiği hastane ziyaretinin ardından sınır hattında bulunan askeri birliklerimizi de ziyaret eden Dr. Mehmet Selim BAĞLI, 09.10.2019 tarihinde başlayan ve şuan ara verilen “Barış Pınarı Harekâtı” kapsamında alınan güvenlik tedbirleri ve yapılan çalışmalar hakkında askeri personellerden bilgi alarak, askerimize muvaffakiyetler diledi.

Birecik Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt ile Birecik İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Harun Çetinkaya’nın da yer aldığı ziyaretlerde, Kaymakamımız Dr. Fatih Çelikkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı’ya teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17