banner268

Olayın şüphelisi olarak değerlendirilen (14) şahıs gözaltına alındı.

Konu ile ilgili yazılı açıklamada;

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Viranşehir İlçesinde 22.10.2022 günü kimliği belirsiz kişilerce ateş açılarak (3) evin zarar görmesi olayına ilişkin olarak yürütülen soruşturmada olay yerinde (55) adet uzun namlulu silaha ait boş kovan bulunmuştur. Evlerine ateş açılan ailelerin husumetli olduğu tespit edilen şüphelilerin evlerinde arama yapmak üzere giden Jandarma ekipleri tarafından M.D. isimli şahsın, elinde çanta ile araziye kaçtığının görülmesi üzerine şahıs kovalamaca sonucu yakalanmış, mısır tarlası içine gizlediği çanta içerisinde ise ;

- (3) adet 7,62 mm çapında AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği

- (1) adet Browning marka tabanca

- (6) adet Kaleşnikof şarjörü

- (298) Adet 7.62 mm çapında fişek

- (85) adet 9 mm çapında tabanca mermisi

- (1) adet alev gizleyen ele geçirilmiştir.

Olayın şüphelisi olarak değerlendirilen (14) şahıs gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, suç ve suçluya yönelik olarak gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmaları aralıksız devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaIl Jandarma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17