banner268

Mirkelam, "Herkes özgür olmadıkça kimse özgür değildir"

"Bu güne kadar atılan ve bundan sonra bu konuda atılacak adımlar, insanımız bu hak ve özgürlüklere layık olduğu için atılmış ve atılacaktır" diyen AK Parti Birecik İlçe Başkanı Mahmut Mirkelam, özgürlüklerin demokrasinin temelini oluşturduğunu vurgulayarak "Hiçbir bireysel ve kurumsal baskı kabul edilemez. "Herkes özgür olmadıkça kimse özgür değildir" görüşü de partimizin temel ilkelerindendir. Partimizin ismindeki 'adalet' ve 'kalkınma' kelimeleri de insanın onurlu bir varlık olarak yaşamasına bir atıftır. 
İyi insan olmak ve daima hakkın, haklının yanında bulunmak ümidiyle tüm hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm dünya halklarının 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutluyor, daha demokratik, daha özgür bir gelecek diliyorum" ifadesini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17